Po reprezentační pauze se vrací Serie A

2024. 09. 09. 06:51    
Čas čtení: < 1 minuta

9. 9. 2024 – Sezóna 2024/25 začala velice vyrovnaně, což potvrzuje fakt, že po třech odehraných kolech žádný tým nezískal plný počet bodů. Na čele tabulky jsou Inter Milán, Juventus a FC Turín, které mají 7 bodů. Mezi vedoucími celky se překvapivě drží také Udinese, které zatím předvádí velmi solidní výkony.

Jedním z největších zklamání po třech kolech jsou AC Milán a AS Řím. AC Milán, který v posledních sezónách patřil mezi hlavní favority na zisk titulu, zatím zaostává a nedokázal získat více než 2 body.  Stejně bodů jako AC má AS Řím, který také zatím nepůsobí přesvědčivě a trápí se zejména v útoku. Naopak příjemným překvapením je Empoli, které zatím neprohrálo a s 5 body se drží překvapivě vysoko.

Po třech kolech je nejlepším střelcem soutěže Marcus Thuram z Interu Milán, který už nastřílel čtyři branky. Za ním následuje hned 7 hráčů, kteří vstřelili po dvou gólech.

Čtvrté kolo nabídne několik zajímavých soubojů, například zápas mezi Empoli a Juventusem, kde Juventus bude chtít potvrdit své vedoucí postavení. Atalanta se doma střetne s Fiorentinou, což je souboj dvou sousedů v tabulce a tak se čeká napínavé utkání. AC Milán vyzve doma Benátky, což bude příležitost pro nápravu dosavadních neuspokojivých výsledků.

Vyrovnanost soutěže je patrná už od prvních kol a každý bod bude mít velkou váhu v boji o mistrovský titul.

Čtvrté kolo Serie A je před námi a vy můžete sledovat řadu zápasů v přímém přenosu na Sport 1 a Sport 2! Těšíme se na vaší diváckou přízeň.

autor: Mirek Dušek